Interview met Guus van Hogerwou

‘De vakgroep oogheelkunde heeft in het kader van de juiste zorg op de juiste plek, een plan gemaakt om oogheelkundige patiënten eerst te laten zien door optometristen. Deze HBO opgeleide oogspecialisten screenen de patienten. Hiermee wordt de druk op de oogheelkundige praktijk minder en wordt de juiste zorg op de juist plek geleverd. Bij dit project heeft de Cooperatie ons geholpen met het maken van afspraken met de zorgverzekeraar.’

Werken bij het Gelre
MEER INFO

Ons actuele vacatures bij CMS Gelre

CMS Gelre is regelmatig op zoek naar kwalitatief hoogwaardige specialisten. Heeft u interesse in werken bij het CMS Gelre en zijn er geen vacatures, stuur dan een open sollicitatie info@cmsgelre.nl.

Mondhygiënist

In verband met het vertrek van onze mondhygiëniste zoekt de Coöperatie Medisch Specialisten Gelre u.a. (CMS Gelre u.a.) voor haar polikliniek MKA-chirurgie, locatie Apeldoorn, per direct een mondhygiënist.  Voor de duur van 12 maanden, met de intentie tot verlenging. Gemiddeld 28 uur per week.

Klik hier voor meer informatie

Longarts (waarnemer)

Wegens vervanging in verband met ziekte van één van onze longartsen zoekt de Coöperatie Medisch Specialisten Gelre U.A. (CMS Gelre U.A.) voor de vakgroep Longziekten, locatie Apeldoorn, per direct voor de maanden januari en februari 2022 (mogelijk langer), een waarnemer. Klik hier voor meer informatie over de vacature.

Meer vacatures