Oogheelkunde

Gelre Oogcentrum houdt zich bezig met de ziektes en afwijkingen van de ogen en de samenwerking tussen de ogen en de hersenen. Daarnaast richt oogheelkunde zich op alles wat de ogen omgeeft: zoals oogleden, oogspieren, traanklieren en de oogkas.

Het oogcentrum is een gespecialiseerd behandelcentrum en u kunt er o.a. terecht voor staaroperaties, oogspiercorrecties, corneatransplantaties, refractiechirurgie, behandeling van glaucoom en maculadegeneratie.

Geen opname en korte wachttijden

In het oogcentrum werken verschillende beroepsgroepen samen, zoals optometristen, orthoptisten en TOA’s. De oogartsen maken gebruik van de modernste chirurgische technieken. Hierdoor zijn ziekenhuisopnamen vrijwel niet meer nodig en wordt u vooral geholpen op de Polikliniek Oogcentrum. Dit betekent dat de wachttijden erg kort zijn.

Gelre oogcentrum houdt spreekuur in Gelre ziekenhuizen locaties ApeldoornEpeLochem en Zutphen. Daarnaast houden zij spreekuur in het SKB Winterswijk.

Klik hier voor contactgegevens en meer informatie.

Werken bij het Gelre
MEER INFO

Ons actuele vacatures bij CMS Gelre

CMS Gelre is regelmatig op zoek naar kwalitatief hoogwaardige specialisten. Heeft u interesse in werken bij het CMS Gelre en zijn er geen vacatures, stuur dan een open sollicitatie info@cmsgelre.nl.

Longarts

De Coöperatie Medisch Specialisten Gelre zoekt per 1 januari 2023, in verband met het vertrek van een collega, voor haar vakgroep longziekten een enthousiaste en fijne collega met aandachtsgebied slaap gerelateerde ademhalingsstoornissen, bij voorkeur met ERSR-certificatie als somnoloog, of voornemens dit examen op korte termijn te behalen.  Als longarts in onze vakgroep werkt u naast dit  aandachtsgebied als allround longarts op polikliniek, kliniek, behandelkamer en spoed eisende hulp. Klik hier voor meer informatie.

Mondhygiënist

In verband met het vertrek van onze mondhygiëniste zoekt de Coöperatie Medisch Specialisten Gelre u.a. (CMS Gelre u.a.) voor haar polikliniek MKA-chirurgie, locatie Apeldoorn, per direct een mondhygiënist.  Voor de duur van 12 maanden, met de intentie tot verlenging. Gemiddeld 28 uur per week.

Klik hier voor meer informatie

Meer vacatures