Plastische Chirurgie

Plastische Chirurgie Stedendriehoek is een samenwerkingsverband van de afdelingen plastische chirurgie van de ziekenhuizen in Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Behandelingen die vallen onder plastische chirurgie worden vaak vergoed door uw zorgverzekeraar.

Cosmetische chirurgie
Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek is een privékliniek ontstaan uit de samenwerking tussen plastisch chirurgen werkzaam in de ziekenhuizen Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Wij maken gebruik van de faciliteiten van deze ziekenhuizen. U bent dus in deskundige handen, in een veilige omgeving. Wij luisteren naar uw wensen, geven u een realistisch advies en een duidelijk beeld van het resultaat dat u mag verwachten.

Handchirurgie
In het Handen Expertise Centrum Stedendriehoek onderzoeken en behandelen we alle voorkomende problemen aan handen en polsen: of het nu om een aangeboren afwijking gaat, functieverlies na een ongeval, brandwonden, artrose, cystes, vaatafwijkingen, reuma of pijnklachten: samen komen we veruit in de meeste gevallen tot een goede oplossing.

Waarom zou u voor ons kiezen?
Niet omdat we de goedkoopste zijn, maar om onze kwaliteit, ervaring en eerlijkheid. Als het beter is om niets te laten doen, dan zeggen we dat ook. U kunt rekenen op meer dan 20 jaar ervaring, veiligheid, deskundigheid en altijd een eerlijk advies!

Klik hier voor contactgegevens en meer informatie.

www.plastischechirurgie-stedendriehoek.nl

Werken bij het Gelre
MEER INFO

Ons actuele vacatures bij CMS Gelre

CMS Gelre is regelmatig op zoek naar kwalitatief hoogwaardige specialisten. Heeft u interesse in werken bij het CMS Gelre en zijn er geen vacatures, stuur dan een open sollicitatie info@cmsgelre.nl.