Kaakchirurgie

MKA Apeldoorn is de afdeling kaakchirurgie (Mondzieken, kaak- en aangezichtschirurgie) in het Gelre Ziekenhuizen in Apeldoorn.

U komt bij ons terecht als u een doorverwijzing heeft gekregen van uw huisarts, tandarts of orthodontist. Een deskundig team van medische specialisten is bij ons werkzaam.

Klik hier voor contactgegevens en meer informatie.

 

Locatie Epe
Sinds januari 2017 hebben wij een tweede polikliniek op onze nieuwe locatie in Epe. Hierdoor kunnen nog meer mensen de beste behandeling krijgen met een kortere wachttijd. We zullen hiermee de zorg in de regio op een nog hoger niveau brengen en daar zijn wij blij mee.
Polikliniek MKA-chirurgie vindt U in het Gezondheidscentrum Epe.

Werken bij het Gelre
MEER INFO

Ons actuele vacatures bij CMS Gelre

CMS Gelre is regelmatig op zoek naar kwalitatief hoogwaardige specialisten. Heeft u interesse in werken bij het CMS Gelre en zijn er geen vacatures, stuur dan een open sollicitatie info@cmsgelre.nl.

Longarts

De Coöperatie Medisch Specialisten Gelre zoekt per 1 januari 2023, in verband met het vertrek van een collega, voor haar vakgroep longziekten een enthousiaste en fijne collega met aandachtsgebied slaap gerelateerde ademhalingsstoornissen, bij voorkeur met ERSR-certificatie als somnoloog, of voornemens dit examen op korte termijn te behalen.  Als longarts in onze vakgroep werkt u naast dit  aandachtsgebied als allround longarts op polikliniek, kliniek, behandelkamer en spoed eisende hulp. Klik hier voor meer informatie.

Mondhygiënist

In verband met het vertrek van onze mondhygiëniste zoekt de Coöperatie Medisch Specialisten Gelre u.a. (CMS Gelre u.a.) voor haar polikliniek MKA-chirurgie, locatie Apeldoorn, per direct een mondhygiënist.  Voor de duur van 12 maanden, met de intentie tot verlenging. Gemiddeld 28 uur per week.

Klik hier voor meer informatie

Meer vacatures