Kaakchirurgie

MKA Apeldoorn is de afdeling kaakchirurgie (Mondzieken, kaak- en aangezichtschirurgie) in het Gelre Ziekenhuizen in Apeldoorn.

U komt bij ons terecht als u een doorverwijzing heeft gekregen van uw huisarts, tandarts of orthodontist. Een deskundig team van medische specialisten is bij ons werkzaam.

Klik hier voor contactgegevens en meer informatie.

 

Locatie Epe
Sinds januari 2017 hebben wij een tweede polikliniek op onze nieuwe locatie in Epe. Hierdoor kunnen nog meer mensen de beste behandeling krijgen met een kortere wachttijd. We zullen hiermee de zorg in de regio op een nog hoger niveau brengen en daar zijn wij blij mee.
Polikliniek MKA-chirurgie vindt U in het Gezondheidscentrum Epe.

Werken bij het Gelre
MEER INFO

Ons actuele vacatures bij CMS Gelre

CMS Gelre is regelmatig op zoek naar kwalitatief hoogwaardige specialisten. Heeft u interesse in werken bij het CMS Gelre en zijn er geen vacatures, stuur dan een open sollicitatie info@cmsgelre.nl.

Chef de Clinique Neurologie

De Coöperatie Medisch Specialisten Gelre u.a. (CMS Gelre) zoekt per 1 maart 2022 voor haar vakgroep neurologie Apeldoorn Chef de clinique (0,8 fte) voor 1 tot 2 jaar.

Klik hier voor meer informatie over de vacature.

Longarts (waarnemer)

Wegens vervanging in verband met ziekte van één van onze longartsen zoekt de Coöperatie Medisch Specialisten Gelre U.A. (CMS Gelre U.A.) voor de vakgroep Longziekten, locatie Apeldoorn, per direct voor de maanden januari en februari 2022 (mogelijk langer), een waarnemer. Klik hier voor meer informatie over de vacature.

Meer vacatures