Samenwerking

CMS Gelre kent verschillende samenwerkingsverbanden in relatie tot de zorg die door CMS Gelre reeds wordt geleverd of (mogelijk) geleverd gaat worden. Met het Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk is een overeenkomst gesloten voor het leveren van oogheelkundige zorg in Winterswijk. De vakgroep kaakchirurgie levert zorg in de tandartsenpraktijk “Centrum Mondzorg Epe”. Daartoe is tussen CMS Gelre, de vakgroep kaakchirurgie en Centrum Mondzorg Epe een overeenkomst gesloten.

Werken bij het Gelre
MEER INFO

Ons actuele vacatures bij CMS Gelre

CMS Gelre is regelmatig op zoek naar kwalitatief hoogwaardige specialisten. Heeft u interesse in werken bij het CMS Gelre en zijn er geen vacatures, stuur dan een open sollicitatie info@cmsgelre.nl.

Longarts

De Coöperatie Medisch Specialisten Gelre zoekt per 1 januari 2023, in verband met het vertrek van een collega, voor haar vakgroep longziekten een enthousiaste en fijne collega met aandachtsgebied slaap gerelateerde ademhalingsstoornissen, bij voorkeur met ERSR-certificatie als somnoloog, of voornemens dit examen op korte termijn te behalen.  Als longarts in onze vakgroep werkt u naast dit  aandachtsgebied als allround longarts op polikliniek, kliniek, behandelkamer en spoed eisende hulp. Klik hier voor meer informatie.

Mondhygiënist

In verband met het vertrek van onze mondhygiëniste zoekt de Coöperatie Medisch Specialisten Gelre u.a. (CMS Gelre u.a.) voor haar polikliniek MKA-chirurgie, locatie Apeldoorn, per direct een mondhygiënist.  Voor de duur van 12 maanden, met de intentie tot verlenging. Gemiddeld 28 uur per week.

Klik hier voor meer informatie

Meer vacatures